Posted on

Pret a Manger Victoria

Location: Victoria London

Designers: David Collins Studio

Sandwich chain Pret A Manger has opened a new concept store in the Victoria Verde development, where the company has relocated its London-based headquarters. Named after its location, Pret Verde sits on the ground floor of the building and is designed in collaboration with David Collins Studio, which is responsible for the current store design globally.

The space is divided into three separate zones; each in cohesion with the overall aesthetic through the use of the signature wood, metal and decorative finishes, including exposed white-washed brickwork and the application of the signature Pret A Manger burgundy.

Reed Harris supplied 3 shades of our Novelda Cottage range in 300x75mm and 150x75mm. The tiles were used at the rear of the main counter area, as a feature wall in the seating area and finally for the wall tiling in the WC’s areas. This elongated tile formats from the cottage range offers a clean contemporary look for whole array of commercial wall tiling applications.